Web Analytics

Președintele Asociației pentru Protecția Pacienților acuză faptul că i s-a declanșat o boală autoimună în urma vaccinării anti-Covid

de | 22.03.2023 07:22 | Actualitate, Dezvăluiri, Home

Vasile Barbu, președintele Asociației pentru Protecția Pacienților, acuză faptul că i s-a declanșat o boală autoimună din cauza vaccinării anti-Covid-19. El spune că primele simptome au apărut la aproape 3 luni de la ultima vaccinare împotriva coronavirusului.

Citește și: Falimentul companiei de asigurări Euroins a fost publicat în Monitorul Oficial al României

„Atentat grav la sănătatea românilor este tot ce s-a întâmplat în timpul pandemiei, dar și înainte. Mă refer la pătrunderea din zone roșii COVID fără niciun filtru și mijloace de protejare. Trebuiau oamenii să aibă echipamente. Raed Arafat era comandantul acțiunii, atunci, dar chiar și acum. În timpul pandemiei s-a comportat extrem de abuziv. A reușit să manipuleze până și președenția României ca să dea decretul 195, cel care a blocat tot sistemul sănătate. Măsura a fosta abuzivă, fără temei, criminală, nu avea nicio justificare. Nu exista justificare pentru închiderea unităților sanitare. A fost încălcat și decretul prezidențial. Tot ce a făcut Arafat a fost criminal, o încălcare gravă a demnității umane. A luat și TIR-urile acelea fără autorizații transformate în saloane de terapie intensivă. Au trecut anii, încep să se prescrie faptele, dar dosarele zac. În continuare Arafat este șeful achizițiilor din sănătate. La o nouă carantină, cred că populația nu va mai asculta de autorități. Am o poliartrită autoimună, deși am dat vina pe reumatism, dar analizele duc către aceasta boală, generată de efectul advers al vaccinului. Mi-a apărut la 3 luni de la administrarea vaccinului. Deocamdată, tratamentul de gută nu dă randament. Și la alți pacienți s-au declanșat boli autoimune din cauza vaccinării. Nu știu cum pot demonstra că vaccinarea mi-a declanșat boala autoimună”, a declarat Vasile Barbu, președintele Asociației pentru Protecția Pacienților în emisiunea ROMÂNIA SUVEARNĂ.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *