Web Analytics
scris sâmbătă, 12.11.2022

Președintele american Joe Biden a confundat Cambodgia, unde se afla în vizită oficială, cu Columbia

Președintele SUA Joe Biden a mai făcut o gafă, după ce a confundat Cambodgia, unde se afla în vizită oficială, cu Columbia.  „Ţin să mulţumesc premierului pentru leadership-ul Columbiei la preşedinţia ASEAN”, a declarat preşedintele american, alături chiar de premierul Cambodgiei, Hun Sen, conform Agerpres.

Președintele american Joe Biden a confundat Cambodgia, unde se afla în vizită oficială, cu Columbia

Citește și: Întreaga comunitate academică este în doliu și în tăcere. Profesorul Alexandru Puiu, fondatorul Universității „C-tin Brâncoveanu”, va fi înmormântat luni

Liderul american a făcut această gafă în timp ce se afla la deschiderea summit-ului naţiunilor din Asia de Sud-Est, organizat la Phnom Penh. Columbia, ţară din America de Sud, pare să fie în spiritul preşedintelui american, căci el a comis aceeaşi eroare când a plecat de la Casa Albă pentru lunga sa călătorie în Asia. El a declarat jurnaliştilor că „se îndreaptă spre Columbia”, corectându-se rapid: „Vreau să spun Cambodgia”.

Citește și: Kevin Conroy, vocea lui Batman, a murit la 66 de ani

Joe Biden, care va împlini 80 de ani în această lună, este cunoscut pentru numeroasele sale gafe pe care le-a făcut de la începutul carierei sale la Washington, notează AFP.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *