Web Analytics

PREȘEDINTELE ADRIAN MIUȚESCU: “SLAVĂ EROILOR NEAMULUI ROMÂNESC!”

de | 10.06.2021 13:00 | Actualitate, Politica si Administratie

În fiecare an, Ziua Eroilor este celebrată odată cu sărbătoarea creştină a Înălţării Domnului, la 40 de zile de la Sfintele Paşti, evocând memoria celor căzuţi de-a lungul veacurilor pe câmpurile de luptă, pentru credinţă, libertate, dreptate şi pentru apărarea ţării şi întregirea neamului.

Cu această ocazie, o delegație a PNL Argeș, condusă de președintele Adrian Miuțescu, a participat la ceremonia miliară și religioasă organizată la Cimitirul Eroilor, din Pitești. De asemenea, liberalii argeșeni au depus o coroană de flori, aducând astfel un omagiu eroilor neamului. Din delegație au făcut parte senatorul Dănuț Bica, subprefectul Emanuel Soare, viceprimarul Pitestiului, Gelu Tofan, președintele PNL Pitești, Marius Postelnicescu, directorul economic al RATEN, Sorin Apostoliceanu, șefa ISJ Arges, Liliana Murguleț, consilieri locali și multi alți colegi liberali.

“Nu întâmplător, de Înălțare se sărbătorește și Ziua Eroilor. Pomenirea eroilor neamului românesc, care s-au jertfit pentru patrie, este o datorie pentru fiecare dintre noi, pentru fiecare creștin. Eroilor cunoscuți și necunoscuți, le datorăm astăzi existența noastră ca neam. Azi ne înclinăm în fața celor care și-au dat viața pentru păstrarea identității naționale, pentru independența și suveranitatea României. Slavă eroilor neamului românesc! Hristos S-a Înălțat!”- a transmis deputatul Adrian Miuțescu, președinte PNL Argeș.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii