Web Analytics

Președinta comisiei Juridice a Senatului – propunerea PNL pentru funcția de judecător la CCR

de | 22.04.2022 08:58 | Actualitate, Politica si Administratie

Liderii PNL au stabilit în Biroul Executiv cine este propunerea partidului pentru funcția de judecător la Curtea Constituțională. Aceasta Iulia Scântei, preşedintele Comisiei Juridice din Senat. Totodată, în Biroul Executiv al Partidului Național Liberal s-a decis joi și nominalizarea, în unanimitate, a lui Marcel Boloș pentru funcția de ministru al Ministerului Investițiilor și Proiectelor Europene, precum și a deputatului PNL, Sebastian Burduja, pentru funcția de ministru al Cercetării, Inovării și Digitalizării.

Citește și: A fost sau n-a fost? Ce cred românii despre pandemia COVID, la o lună de la ridicarea restricțiilor

Membrii Biroului Executiv au fost informaţi că PNL va desemna o delegaţie care va participa la Congresul Partidului Popular European (PPE) ce se va desfăşura în perioada 31 mai – 1 iunie în Rotterdam, conform sursei citate.

Totodată, BEx al PNL a fost informat asupra organizării a două evenimente majore cu ocazia împlinirii a 147 de ani de la înfiinţarea Partidului Naţional Liberal, la vila Florica din judeţul Argeş, precum şi la sediul central al PNL din Aleea Modrogan, nr 1. În şedinţă a mai fost decis ca Liga Aleşilor Locali PNL să aibă loc pe 26 mai, iar Consiliul Naţional, pe 27 mai.

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *