Web Analytics

Presa italiană, despre divorţul nevestei piteştence de Nicola Inquieto: „Camorra şi inimi frânte”

de | 23.10.2020 10:34 | Culise

„Camorra și inimi frânte” titrează presa din Italia un articol în care vorbește despre problemele conjugale dintre Ioana Petrescu Inquieto și Nicola Inquieto, precum și despre o presupusă tentativă de sinucid din partea italianului condamnat pentru asociere mafiotă și spălare de bani.

     Citește și articolul: Contestaţia prefectului Soare – respinsă de instanţă! Iulian Miu a fost validat în funcţia de primar

Titlul e oarecum ironic, dacă ne gândim că nicio oficialitate din Italia nu a confirmat tentativa de suicid a lui Nicola în pușcărie. Pe de altă parte, despărțirea celor doi e privită mai mult ca un divorț al bunurilor, având în vedere problemele financiare ale cuplului legate de sechestrul pus de autoritățile din Italia pe averea familiei Inquieto. Altfel spus, nu e exclusă varianta ca soția să divorțeze tocmai pentru a salva o parte din avere. Bossul Michele Zagaria, șeful clanului Casalesi, a avut și el mai multe tentative de suicid în carceră, din care ultima în februarie 2018, cu un cablu de telefonic, numai că Direcția de administrare a penitenciarelor din peninsulă a susținut că a fost mai mult un gest demonstrativ al mafiotului. Sigur până acum în cazul lui Nicola Inquieto este faptul că a fost transferat de la Napoli, în Penitenciarul Agrigento din Sicilia.
(ELECTRO-CUTARE)

 

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Să împartă ce?
    Banii mafiei?
    Procurorii italieni trebuie să pună sechestru pe averea familiei ptr că vin din surse murdare.
    Nu rămâne așa.