Web Analytics

Preotul infidel de la Băbana a fost trimis în canon la mănăstirea de la Călineşti

de | 26.08.2022 10:30 | Actualitate, Dezvăluiri, Home

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului l-a desemnat pe preotul pensionar Tudor Gheorghe să suplinească oficiul parohial în Parohia Băbana. Asta după ce preotul Laurențiu Mihăiță Meltei a dat dovadă de neascultare și a fost surprins pe litoralul bulgăresc alături de o altă femeie decât soția sa.

Mihăiță și Narcisa Meltei aveau grave probleme conjugale începând de anul trecut, când pe rolul Judecătoriei Pitești a fost înregistrată cererea de chemare în judecată a preotului, în calitate de reclamant. Ulterior a înaintat acțiune de divorț și Narcisa Meltei, însă cele două dosare au fost conexate, iar următorul termen ar urma să aibă loc pe 21 septembrie. Deși a fost îndemnat de șefii bisericești să nu își destrame familia și să respecte, astfel, preceptele BOR, preotul nu dă semne că ar vrea să se împace cu soția și procesul merge înainte. Problema s-a complicat, pentru că a apărut și dovada infidelității, preotul fiind fotografiat la mare alături de o femeie.

Părintele Tudor Gheorghe a fost însărcinat să ducă la îndeplinire toate prevederile statutare privind atribuțiile preotului paroh, sub coordonarea protopopului de Pitești, Laurențiu Dinu, până la noi dispoziții chiriarhale.
De la arhiepiscopul Argeșului și Muscelului, ÎPS Calinic, am aflat că preotul Mihăiță Meltei a fost canonisit la Mănăstirea “Sf. Calinic” de la Călinești.

Citește și Preotul Meltei din Băbana a fost retrogradat cântăreţ pentru că a divorţat

Citește și Preotul din Băbana a promis ÎPS Calinic şi enoriaşilor că se împacă cu soţia, dar a fost pozat la mare cu o roşcată


Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *