Web Analytics

Focul a mistuit tot! Peste 25 de persoane , printre care și 11 copii, au rămas sub cerul liber, la Valea Mare Pravăț

de | 16.02.2022 23:22 | Actualitate

La Valea Mare Pravăț, în comunitatea romilor din Gura Pravăț, a fost dezastru. 7 case au ars până în temelii. Peste 25 de persoane , printre care și 11 copii au rămas sub cerul liber, cu ce aveau pe ei. Focul le- a mistuit tot. Locuințe, bunuri, îmbrăcăminte.

Peste noapte au fost găzduiți în școală. Cu sprijinul Crucii Roșii din Arges vor primi: îmbrăcăminte, încălțăminte, saci de dormit, lenjerii. „Vă rugăm pe toți cei care aveți suflet să – i ajutăm pe acești oameni sărmani. Sunt oameni simpli, muncitori cu ziua și la culesul fructelor de pădure, ce trăiesc de pe o zi pe alta și toată agoniseala lor a fost mistuită de flăcări. Am anunțat și conducerea prefecturii și consiliului județean , drept pt care le mulțumim și așteptăm și de la dumnealor sprijin în continuare.

Citește și Incendii de vegetație uscată în 8 localități argeșene în ultimele 24 de ore

Am anunțat și conducerea Partidei Romilor și suntem siguri că ne vor sprijini. Persoanele care vor să ajute sunt rugate să se adreseze primăriei sau să – mi dea mesaj și îi punem în legătură cu familiile oropsite. Vă mulțumim de pe acum pentru orice sprijin.( Alimente, îmbrăcăminte, materiale de construcții, etc)”. Acesta a fost apelul inspectorului pentru romi, Marius Liță, din cadrul Prefecturii Argeș, postat pe pagina lui de Facebook.

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *