Web Analytics

Premierul Viorica Dăncilă va veni în Argeș la o acțiune a femeilor social-democrate

de | 2.03.2018 11:53 | Actualitate

Viorica DancilaLuna viitoare, premierul Viorica Dăncilă va efectua o vizită în județul nostru, pentru a lua parte la un eveniment al Organizației de Femei a PSD Argeș.

„Undeva în a doua parte a lunii aprilie, la nivelul organizației de femei intenționăm să organizăm o acțiune națională, posibil chiar internațională, fiindcă intenționăm să invităm Unicef, Salvați Copiii, World Vision, tema fiind «Combaterea sărăciei în rândul copiilor în mediul rural». Este o temă lansată și începută de doamna premier. Dorim ca acest proiect să plece din Argeș. Nu va fi o întâlnire doar de dezbatere. Ne dorim să fie o întâlnire în care să venim cu soluții de natură legislativă foarte concretă, care să ofere copiilor din mediul rural șanse în plus”, a declarat deputatul Simona Bucura Oprescu, totodată președinte al Organizației de Femei a PSD Argeș.
Aceasta a lăsat să se înțeleagă că în cadrul vizitei în Argeș, premierul României va avea și o întâlnire cu administrația județeană.
„Noi am discutat cu dna Viorica Dăncilă și dumneaei va participa la eveniment în calitate de președinte al organizației naționale de femei a PSD, dar probabil că va fi și o componentă administrativă”, a declarat parlamentarul Simona Bucura Oprescu.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii