Web Analytics
scris sâmbătă, 30.09.2023

Premierul Marcel Ciolacu, împreună cu mai mulţi miniştri, la deschiderea expozitiei Brâncuşi de la Timişoara

Premierul Marcel Ciolacu, ministrul Culturii Raluca Turcan, ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu, ministrul Agriculturii Florin Barbu, preşedintele interimar Camerei Deputaţilor Alfred Simonis au fost prezenţi, sâmbătă, la Muzeul Naţional de Artă din Timişoara, la expoziţia dedicată sculptorului Constantin Brâncuşi. Raluca Turcan a afirmat că i s-a făcut „pielea de găină”, după ce a vizitat expoziţia şi că piesa sa preferată este „Muza adormită”, potrivit Realitatea. 

Premierul Marcel Ciolacu, împreună cu mai mulţi miniştri, la deschiderea expozitiei Brâncuşi de la Timişoara

Citește și: Soră contra soră şi mama – la mijloc!!! Scandal monstru în cimitir, la înmormântarea bătrânei de la casa-azil din Prundu!

„Realitatea este că mi-aş dori să pot să stau să privesc cu toată bucuria fiecare exponat din această minunată expoziţie pentru că realmente este impresionantă. Sunt aproape copleşită, îi spuneam doamnei Lemny că mi se făcute pielea de găină de emoţia întâlnirii cu această minunată expoziţie. Piesa mea preferată este dintotdeauna Muza adormită. Dar evident că nu pot să nu iubesc şi să nu admir, să nu preţuiesc şi alte lucrări de excepţie”, a declarat Raluca Turcan după ce a vizitat expoziţia.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *