Web Analytics

Premierul Ciucă, despre accidentul din Bulgaria: “ Instituțiile statului sunt pregătite să ofere sprijin cetățenilor”

de | 6.08.2022 13:36 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Premierul Nicolae Ciucă a declarat, referitor accidentul rutier din Bulgaria în care au murit patru români, că instituțiile statului sunt pregătite să ofere sprijin cetățenilor românilor indiferent unde s-ar afla și că un elicopter SMURD și o echipă de medici de la spitalul Floreasca din București se află deja în Bulgaria pentru a evalua și planifica preluarea răniților, potrivit Digi 24.

Citește și: Patru români au murit în Bulgaria. Autocarul în care se aflau, implicat într-un accident grav

„M-a întristat profund vestea că mai mulți cetățeni români și-au pierdut viața, iar alții au fost răniți în tragicul accident rutier care a avut loc azi noapte, în Bulgaria. Sunt alături de familiile îndoliate, le transmit condoleanțe și întreaga mea compasiune! La nivelul Guvernului am intervenit urgent pentru a-i ajuta pe românii răniți și a le asigura cea mai buna îngrijire medicală. Un elicopter SMURD și o echipă medicală de la Spitalului Clinic de Urgență București – Floreasca se afla deja în Bulgaria pentru a evalua și planifica preluarea în România a celor răniți.

„Instituțiile statului sunt pregătite să ofere sprijin cetățenilor săi, indiferent unde s-ar afla, si să le asigure o cât mai bună îngrijire.Le doresc sănătate multă românilor răniți în tragicul accident si să se recupereze cât mai rapid!”, a spus Nicolae Ciucă.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *