Web Analytics

Premieră. Motocicliştii din Topoloveni fac singurul festival din Argeş în 2020

de | 9.09.2020 16:17 | Actualitate

Se întâmplă, după luni întregi de așteptare și dezbateri, bikerii și primăria din Topoloveni au anunțat: Archangels Motor Fest 2020 va avea loc pe 11 și 12 septembrie.
Cu maximă atenție privind restricțiile în vigoare, organizatorii vor primi până la 500 de participanți în Târgul Cârcinov din Topoloveni, unde vineri – 11 septembrie – vor concerta trupe precum Talisman și Fără Vise, iar sâmbătă – 12 septembrie – Trooper, Dan Helciug împreuna cu My Queen – Tribute Queen și nu numai. Conform tradiției, parada moto va avea loc în ziua de sâmbătă, înaintea concertelor, moment în care străzile orașului vor vibra sub roțile motocicletelor cu sute de cai-putere.
Anul trecut, atunci când pe scenă a urcat trupa Cargo, aceiași motocicliști au reușit să strângă la evenimentul din Topoloveni aproape 5 mii de rockeri și pasionați de motoare. În 2020, aceeași gașcă de bikeri, însă sub un nou nume, Archangels MC Topoloveni, reușește să spargă barierele și să organizeze din nou festivalul, în ciuda tuturor greutăților generate de pandemia Covid-19.
“2020 nu este un an ușor pentru nimeni, mai ales pentru organizatorii de evenimente. Economic vorbind, este dificil, având în vedere că pe scenă sunt plătiți să urce artiști de renume, însă numărul de bilete vândute este limitat de la câteva mii la câteva sute. Este sănătatea tuturor în joc, așa că ne-am conformat normelor în vigoare și promitem încă un eveniment de calitate. Motociclismul se face din pasiune și, ca orice pasiune, costă bani. Așa sunt și festivalurile cu specific moto, dar nu numai, se fac din dorința de a ne reîntâlni sănătoși într-o plimbare, iar mai apoi la un pahar de vorbă în fața scenei pe care se cântă rock.
Fără susținere, aceste evenimente sunt imposibil de realizat. Comparativ cu alte festivaluri, avem norocul să fim sprijiniți necondiționat de primărie, dar și de sponsorii locali dedicați, care ne sunt alături încă de la evenimentele de ciclism organizate de 6 ani încoace în Topoloveni, până la cele cu specific moto din prezent. Lanțul de magazine «Prima Market», spre exemplu, este unul dintre partenerii noștri permanenți. Topoloveniul, de când îl știu, a fost un oraș care-ți oferă tot ce are pentru ca un proiect să iasă bine, la fel și membrii clubului moto. Sunt ca o famile, greu de despărțit, cu foarte mici excepții, iar fiecare pune umărul la treabă pentru acest festival”, a declarat pentru Jurnal de Argeș Andrei Grigore, reporter Antena 3 și membru Archangels MC Topoloveni.
Programul întreg al evenimentelor din 11 și 12 septembrie poate fi găsit pe pagina de facebook “Archangels MC Tololoveni”.
Evenimentul este realizat cu sprijinul Primăriei Topoloveni, Casei de Cultură ”Pr. Ion Ionescu” Topoloveni și al Centrului Cultural Județean Argeș.
Jurnal de Argeş este, încă de la prima ediție, partenerul media oficial al festivalului din Topoloveni.
M.S.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii