Web Analytics

Prejudicii recuperate de polițiștii argeșeni

de | 22.11.2018 12:42 | Actualitate

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere şi înlăturarea efectelor vremii nefavorabile, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 185 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 24.761 de lei, au fost reținute în vederea suspendării dreptului de circulație 9 permise de conducere și au fost retrase 4 certificate de înmatriculare.

De asemenea, polițiștii din cadrul Secțiilor de Poliție Rurală Drăganu și Lunca Corbului au continuat cercetările în opt cauze penale având ca obiect săvârșirea de infracțiuni de furt calificat, stabilind ca posibil autor pe T.N.C. de 19 ani, din Bascov.

Cel în cauză este bănuit că în perioada 6 octombrie – 9 noiembrie a.c., ar fi comis opt furturi din locuințe și din autoturisme, pe raza localităților Lunca Corbului, Cuca, Morărești, Cotmeama și Drăganu, cauzând un prejudiciu de circa 16.500 de lei.

În urma activităților au fost recuperate bunuri în valoare de circa 14.500 de lei, ce au fost restituite părților vătămate. Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activități infracționale.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii