Web Analytics

Prejudicii recuperate de polițiștii argeșeni

de | 15.09.2021 15:54 | Actualitate

În ziua de 14 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Valea Mare Pravăț au continuat cercetările în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt și, în urma activităților desfășurate, au identificat un bărbat de 33 de ani, din Lerești, bănuit de săvârșirea faptei.

 

Din cercetări s-a stabilit că, în ziua de 11 septembrie a.c., bărbatul ar fi sustras o bicicletă, lăsată nesupravegheată pe raza localității Lerești. Prejudiciul a fost recuperat și predat persoanei vătămate, iar cercetările continuă pentru stabilirea întregii activități infracționale și luarea măsurilor legale care se impun.

 

Citește și ISU ARGEȘ: Conductă de gaze avariată în fața primăriei Leordeni

 

De asemenea, în ziua de 14 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Pitești au fost sesizați cu privire la faptul că, unui bărbat de 80 de ani, i-a fost sustrasă borseta în care avea bani și telefonul mobil, de către două persoane, în timp ce se afla pe o stradă din municipiul Pitești.

 

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, conform art. 228 din Codul Penal. În urma activităților desfășurate, polițiștii de investigații criminale au identificat un bărbat de 33 de ani, din Pitești, și o femeie de 36 de ani, din Izvoru, bănuiți de săvârșirea faptei, reușind recuperarea telefonului mobil și a unei părți din suma de bani.

 

În urma administrării probatoriului, bărbatul de 33 de ani a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

 

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii