Pregătiri pentru Zilele Piteștiului. Cursuri gratuite de bachata în Lunca Argeșului

de | 9.05.2022 17:31 | Actualitate, Home

Piteștiul se pregătește pentru Zilele Municipiului ce vor avea loc pe 22 mai. Se fac pregătiri pentru flashbomb, iar încă de duminică, piteștenii au fost invitați la cursuri gratuite de dans, în Parcul Lunca Argeșului.

Toți iubitorii de mișcare în aer liber prezenți la repetiții au avut ocazia de a învăța, pe ritmuri de bachata, pași de bază și figuri simple de dans, sub coregrafia lui Alfred Schieb.

Citește și:De Zilele Piteştiului, o piesă de teatru dedicată municipiului

”Felicitări tuturor celor care au participat!Vă invităm la dans și duminică, 15 mai, ora 11:00, în Lunca Argeșului, pe platoul de lângă zona de picnic, unde vom face repetiții pentru organizarea unui flashmob, în data de 22 mai 2022, cu ocazia Zilelor Piteștiului/PiteștiFest.La întâlnire vor participa și reprezentanți ai școlilor de dans din Pitești: Total Dance, D’estiny Dance, Dance Team, Starfix, Aristocratique Dance, Latin Street Dance, Paso Adelante, Sweet Angels.De zilele orașului, Piteștiul dansează!”, a transmis municipalitatea.

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

”Good vibes” pentru prima oară pe scena Filarmonicii Pitești
”Good vibes” pentru prima oară pe scena Filarmonicii Pitești

Festivalul internațional de canto pentru copii și tineret ”Good vibes” s-a desfășurat la Pitești, în perioada 20-21 mai 2022.  La această competiție, s-au înscris peste 200 de copii, din care au rămas 100 de copii, după preselecții, din România, Republica...

Pitești: Reabilitarea scărilor publice, pe strada Făgăraș
Pitești: Reabilitarea scărilor publice, pe strada Făgăraș

Primăria Municipiului Pitești, prin Administrația Domeniului Public, a executat lucrări aferente proiectului ”Reabilitare scări publice strada Făgăraș, zona blocurilor E1-E2, E2-E3, E3-E4 - Școala Gimnazială Alexandru Davila, municipiul Pitești, județul Argeș”....


Loading RSS Feed