Web Analytics

Prefectul și Lasconi își dau întâlnire în instanță cu al doilea proces

de | 3.11.2022 14:27 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

„Autorizația de construire emisă la Câmpulung pentru un bloc de locuințe sociale a fost atacată în instanță, după solicitarea Inspectoratului de Stat în Construcții. Reprezentanții instituției au concluzionat, după un control, că lipsesc mai multe avize care ar fi trebuit să stea la baza emiterii autorizației.”, a transmis, joi, 3 noiembrie, prefectul județului Argeș.

Astfel că, Radu Perianu și primărița de la Câmpulung își dau întâlnire, din nou, în instanță cu al doilea proces.

Citește și: Prefectul îi zice iar ”pardon” primăriței Lasconi! Motivul unui nou proces: nereguli la un bloc de locuințe sociale

„Din păcate, situația nu a putut fi rezolvată fără să se mai ajungă în fața instanței, deoarece specialiștii ISC mi-au transmis că remedierea nu se poate face prin completare.

“Vă rugăm să aveți în vedere că Autorizaţia de construire nr. 105/10.11.2021 pentru lucrări de ”CONSTRUIRE BLOC DE LOCUINȚE SOCIALE (D+P+4E) – 50 APARTAMENTE”, a fost emisă cu nerespectarea prevederilor legale respectiv” au scris în raport reprezentanții Inspectoratului de Stat în Construcții.

Rămâne acum ca magistrații să hotărască ceea ce se va face în continuare.

Am spus-o și o repet, nu voi accepta să trec cu vederea niciun act pe care specialiștii îl declară nelegal, indiferent de unde vine.”, a mai transmis Perianu.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *