Web Analytics

Prefectul-săgeți către Manu: e responsabil pentru desemnarea inițială ca unitate Covid a spitalului nou de la Mioveni

de | 17.04.2020 09:07 | Actualitate, Politica si Administratie

Prefectul Emanuel Soare a răspuns episodic aseară, pe grupul de presă cu jurnaliștii, la declarația caustică a președintelui Dan Manu de la Consiliul Județean. Vă reamintim că Manu l-a acuzat pe Soare că a schimbat-o politic pe doctorița Sorina Honțaru din fruntea DIrecției de Sănătate Publică și că e responsabil de contaminările de la Godeni și Câmpulung deoarece n-a intervenit la timp, în calitate de președinte al CJSU-Comitetul Județean pentru Situații de Urgență”.  Prefectul n-a rămas dator și l-a electrocutat și el

pe dr Dan Manu (în calitatea acestuia de vicepreședinte în CJSU) în legătură cu propunerea inițială și care putea genera o catastrofă, dacă era aplicată, aceea ca noul spital de la Mioveni să fie desemnat unitate Covid: “ Cine aduce în discuție CJSU, în acest caz, trebuia să susțină public acest argument și când CJSU a desemnat Mioveniul spital covid. Nu am ascuns nimic. Au contribuit la decizie”. În fine, prefectul Soare a punctat amuzat, în dialogul pe whatsapp cu jurnaliștii, și amenințarea, mai mult sau mai puțin voalată, din declarația președintelui Consiliului Județean: “Mie mi-a placut partea cu amenințarea: se va trăi și după această perioadă, post covid. Nu știam că suntem certați. L-am privit în ochi mereu și i-am spus că fac administrație, nu politică si că voi face tot ce trebuie ca lucrurile să meargă cum trebuie în județ. Nu m-am abătut nicio secundă de la acest drum”. ( Gabriel Grigore)

Articol scris de Gabriel Grigore

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Sunteti jenanti amandoi, prefectul un personaj total nepregatit si presedintele un orgolios. Pentru asta sunt spitalele, sa fie folosite nu tinute muzeu. Rugati va sa nu fie nevoie sa tratati pacienti cu covid in aceste spitale. In Italia sau Spania s a mai pus problema ca spitalul este sau nu pt astfel de pacienti? Va jucati cu focul, niste inconstienti, incapabili sa inteleaga si sa gestioneze o situatie de criza, in frunte cu clovnul johannes. Prefectul cred ca repeta in fata oglinzii sa vada daca are si el “oole” la el, sunteti penibili, va bateti joc de noi si de copiii nostri.