Web Analytics

Prefectul îl provoacă pe primarul Gentea la un… maraton. Edilul-șef îl așteaptă mai întâi la antrenamente

de | 24.10.2022 17:06 | Actualitate, Home, Politica si Administratie, Sport

La întâlnirea de azi cu Eduard Novak, ministrul Sportului, prefectul Radu Perianu a spus că va sprijini întotdeauna sportul de masă. Și, fiindcă era vorba despre sport, despre mișcare, despre sănătate la urma-urmei, prefectul de Argeș i-a propus edilului-șef Cristian Gentea să alerge împreună…

Citește și: Ministrul Novak, la Pitești: ”Copiii preferă să stea pe tablete, în loc să facă sport și din acest motiv sunt, în general, mulți obezi”

”Domnul primar, la următorul maraton care se va organiza la Pitești, poate alergăm și noi câțiva kilometri, câțiva kilometri buni. Eu știu că dumneavoastră ați mai alergat, dar hai să alergăm împreună…”

Replica lui Cristian Gentea nu s-a lăsat așteptată. Primarul  a spus zâmbind: ”Domnul prefect, dacă vreți să vă antrenați între timp, vă aștept la stadion…”

Articol scris de Gabriel Lixandru

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Vouă va arde de maraton,iar Vlădoiu si Prepelita is bat joc de toti suporterii LUI FC ARGES.Da-l baaa,primare afara pe PASAROI,ca nu mai vezi tuncaun de primar in 2024.Asta ti-o promite un grup de vulturi violeti.Afara cu panaramele de la FC ARGES.Va jucați toti u nervii suporterilor,pana va vom călări prin oras ,si pe la stadion , pe toti.Nesimitilor

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole