Web Analytics

Prefectul Emilia Mateescu a derulat o nouă întâlnire despre secțiunea 5 a Autostrăzii Sibiu-Pitești

de | 24.03.2021 15:46 | Actualitate, Politica si Administratie

Prefectul Emilia Mateescu a derulat o nouă întâlnire pentru rezolvarea problemelor apărute la Secțiunea 5 a Autostrăzii Sibiu-Pitești, care s-a desfășurat marți- 23 martie, la Instituția Prefectului Argeș. O altă întrunire de acest fel a fost organizată pe 8 martie a.c., în cadrul căreia s-au căutat soluții juridice pentru deblocarea unor sincope apărute în cadrul lucrărilor la secțiunea 5 a autostrăzii, iar aceste sincope se referă la identificarea persoanelor care trebuie să primească despăgubiri pentru exproprieri.
Citește și Prefectul Emilia Mateescu confirmă despăgubiri de 526.000 lei de la Guvern pentru Valea Danului
„Este nevoie să utilizăm toate pârghiile legale pentru ca lucrările la autostrada Sibiu-Pitești-Secțiunea 5 județul Argeș să nu fie întârziate nicio clipă. M-am întâlnit astăzi cu reprezentanți ai comunelor Băiculești, Bascov, Merișani, cu reprezentanți ai municipiilor Curtea de Argeș, Pitești, dar și cu reprezentanți ai Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară Argeș și cu reprezentanți ai unor mandatari CNAIR (Asocierea Primul Meridian SRL – Stocad Proiect SRL – SCA „Teaha & Füzesi” – „Portnoi și Asociații” SPARL), unde am discutat despre măsurile ce trebuie luate pentru derularea optimă a acestui proiect de interes național și despre pașii de urmat în continuare.
Am abordat și chestiunea procedurilor necesare alocării sumelor de bani cuvenite proprietarilor pentru exproprierile necesare derulării lucrărilor”, a transmis prefectul Emilia Mateescu pe pagina sa de Facebook.
Citește și Constantin Cotimanis rămâne la conducerea Teatrului „Alexandru Davila” încă 60 de zile

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii