Web Analytics
scris marți, 21.04.2020

Prefectul Emanuel Soare: ”Nu este obligatorie purtarea măștilor de protecție, e o recomandare”

 

Prefectul Emanuel Soare: ”Nu este obligatorie purtarea măștilor de protecție, e o recomandare”

Emanuel Soare, prefectul județului Argeș informează că în cadrul Comitetului Județean pentru Situații de Urgență nu s-a luat deocamdată hotărârea ca purtarea măștilor de protecție să devină obligatorie în spațiile publice.

Prefectul le recomandă însă argeșenilor să poarte mască, în special în spațiile aglomerate, pentru a-și proteja sănătatea și pentru reducerea riscului de transmitere al virusului COVID-19.

”Îi felicit pe argeșeni pentru modul cum s-au comportat în perioada Sărbătorilor Pascale. Îi rog ca și în perioada următoare să respecte cu strictețe regulile, iar în toate ieșirile pe care le fac i-aș ruga să ia în calcul purtarea măștilor de protecție. Nu este obligatoriu, dar e o recomandare pe care îi rog să o aplice, în special când ies la cumpărături, în spații aglomerate, pentru a spori măsurile de protecție a sănătății lor și a altora”, a declarat prefectul Emanuel Soare.

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Săgeţile statului subteran SORIN ROŞCA STĂNESC

Săgeţile statului subteran

SORIN ROŞCA STĂNESCUPolitică / 12 iulie Sunt produse dovezi peste dovezi, din care reiese că oamenii de bază ai statului subteran au şantajat oameni...

Din ediția tipărită