Web Analytics

Prefectul Cristian Soare, dezamăgit că Pădurea Trivale n-a devenit, până la finele mandatului său, arie protejată

de | 19.01.2017 13:10 | Politica si Administratie

3 01

La finalul celor 10 luni şi jumătate ale actualului său mandat (al doilea, ca prefect), Cristian Soare a făcut un bilanţ al activităţii instituţiei pe care o conduce încă, până la numirea viitorului prefect. Pe lângă realizările legate de îmbunătăţirea serviciilor publice, organizarea alegerilor locale şi parlamentare, implementarea de politici publice, reprezentantul Guvernului în teritoriu a făcut şi o trecere în revistă a nerealizărilor acestui mandat. Prima şi cea mai spinoasă pentru Cristian Soare este legată de Pădurea Trivale.
„Deşi am făcut eforturi şi demersuri la Ministerul Mediului pentru instituirea regimului de arie naturală protejată şi declararea că pădure parc, până la acest moment nu a fost promovat un proiect de hotărâre de guvern pentru Pădurea Trivale”, a explicat prefectul Cristian Soare.
Prefectul (încă în funcție) și-ar mai fi dorit, printre altele şi o modificare a legislaţiei actuale prin Grupul de suport legislativ.
„Din păcate programul încărcat din anul trecut nu ne-a permis să realizăm o activitate mai susţinută în cadrul Grupului pentru suport legislativ. Este vorba de necesitatea adoptării unor modificări legislative în domeniul deşeurilor periculoase (exemplul operatorului de la Câmpulung), acordării ajutoarelor sociale”, a mai precizat Cristian Soare.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii