Poze impresionante de la festivalul moto rock de la Corbeni. 4000 de participanți în cele două zile de festival

de | 22.05.2022 15:14 | Actualitate, Cultura, Home

Cele două zile de festival au întrecut toate asteptările.
Au fost 1500 moto-rockeri în plină seară, vineri, când au cântat trupele tribut Masterpiece, My Queen by Dan Helciug, The RO/CK și Speak Floyd. Și 2500 a doua zi, sâmbătă, când a fost parada moto peste zi.

Citește și Corbeniul se umple de rockeri! Începe Poienari Archangels Fest

Peste  150 de persoane participante, printre care și primarul Topoloveniului, Gheorghiță Boțârcă, al Corbeniului, Nicolae Dinică  și vicepreședintele CJ Argeș, Marius Nicolaescu, cel care a mers pe un motor condus de Andrei Grigore, unul dintre organizatorii de la Archangels, în spatele lui, pe șa. 

În total, 4000 de participanți în cele două zile de festival. 

Parada a avut loc pe traseul Corbeni-Arefu, pe un segment din Transfăgărășan. Vârful de audiență/prezență a fost atins sâmbătă seara, după ora 22.00, la concertele Trooper și Cargo. 

Citește și Archangels Motor Fest, prin ochii primarului Gheorghiţă Boţârcă: „Am avut peste 1000 de motociclete venite în Topoloveni, din care 300 au intrat în paradă”

La festival, peste 60% din participanți au venit din afara județului Argeș. Au fost prezenți motorockeri și din afara țării, din Republica Moldova sau Slovenia. Consiliul Județean a fost partener al evenimentului, iar președintele Ion Mînzînă a fost prezent în ambele seri ale evenimentului, purtând o vestă de moto-rocker, primită de la băieții de la Archangels MC. 

Tot în a doua seara de festival au mai cântat Anton, Vlad Bilous, Taking Back August și Myst. 

Cei prezenți la festival au ales unitățile de cazare din zonă, astfel că toate pensiunile de la Corbeni-Arefu au fost ocupate în totalitate. 

Jurnalul de Argeș alături de Rock FM au fost parteneri media ai evenimentului. 

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

Administrația Bazinală de Apă Argeș- Vedea avertizează…
Administrația Bazinală de Apă Argeș- Vedea avertizează…

Administrația Bazinală de Apă Argeș- Vedea avertizează că la această oră este nevoie să folosim rațional rezervele de apă pentru toate folosințele. Administrația Bazinală de Apă Argeș- Vedea monitorizează permanent volumele din principalele lacuri de acumulare și...

Film în premieră la Cinematograful ”București”
Film în premieră la Cinematograful ”București”

Sâmbătă, 9 iulie 2022, ora 18:00, la Cinematograful de artă ”București” va fi proiectat, în premieră, filmul „Copilul teribil”, cu Oliver Masucci, Hary Prinz, Katja Riemann, Felix Hellmann și Anton Rattinger în rolurile principale, în regia lui Oskar Roehler. Filmul a...

Petre Daea va prelua Ministerul Agriculturii
Petre Daea va prelua Ministerul Agriculturii

Petre Daea va prelua Ministerul Agriculturii, în urma demisiei lui Adrian Chesnoiu. Conducerea PSD a votat, miercuri, în şedinţa Consiliului Politic Naţional, ca acesta să fie titularul de la Agricultură, au precizat din Partidul Social-Democrat, pentru news.ro. PSD...