Poze impresionante de la festivalul moto rock de la Corbeni. 4000 de participanți în cele două zile de festival

de | 22.05.2022 15:14 | Actualitate, Cultură

Cele două zile de festival au întrecut toate asteptările.
Au fost 1500 moto-rockeri în plină seară, vineri, când au cântat trupele tribut Masterpiece, My Queen by Dan Helciug, The RO/CK și Speak Floyd. Și 2500 a doua zi, sâmbătă, când a fost parada moto peste zi.

Citește și Corbeniul se umple de rockeri! Începe Poienari Archangels Fest

Peste  150 de persoane participante, printre care și primarul Topoloveniului, Gheorghiță Boțârcă, al Corbeniului, Nicolae Dinică  și vicepreședintele CJ Argeș, Marius Nicolaescu, cel care a mers pe un motor condus de Andrei Grigore, unul dintre organizatorii de la Archangels, în spatele lui, pe șa. 

În total, 4000 de participanți în cele două zile de festival. 

Parada a avut loc pe traseul Corbeni-Arefu, pe un segment din Transfăgărășan. Vârful de audiență/prezență a fost atins sâmbătă seara, după ora 22.00, la concertele Trooper și Cargo. 

Citește și Archangels Motor Fest, prin ochii primarului Gheorghiţă Boţârcă: „Am avut peste 1000 de motociclete venite în Topoloveni, din care 300 au intrat în paradă”

La festival, peste 60% din participanți au venit din afara județului Argeș. Au fost prezenți motorockeri și din afara țării, din Republica Moldova sau Slovenia. Consiliul Județean a fost partener al evenimentului, iar președintele Ion Mînzînă a fost prezent în ambele seri ale evenimentului, purtând o vestă de moto-rocker, primită de la băieții de la Archangels MC. 

Tot în a doua seara de festival au mai cântat Anton, Vlad Bilous, Taking Back August și Myst. 

Cei prezenți la festival au ales unitățile de cazare din zonă, astfel că toate pensiunile de la Corbeni-Arefu au fost ocupate în totalitate. 

Jurnalul de Argeș alături de Rock FM au fost parteneri media ai evenimentului. 

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *