Web Analytics
scris duminică, 03.03.2024

Povestea părinților din Prahova care și-au ucis fetița cu apă clocotită

În urma dezvăluirilor recente, povestea părinților din Prahova care au ucis fetița cu apă clocotită a devenit și mai șocantă pentru public. Noile detalii scoase la lumină aduc o perspectivă și mai sumbră asupra cazului, subliniind gravitatea și brutalitatea actului comis de părinți.

Povestea părinților din Prahova care și-au ucis fetița cu apă clocotită

Citește și Exclusiv! Rechizitoriul tânărului care l-a omorât pe poliţistul local Condoruş Savaste

Au fost dezvăluite noi informații șocante din dosarul celor doi părinți din Prahova, condamnați la peste 20 de ani de închisoare pentru uciderea cu apă clocotită a uneia dintre fetițele lor, care avea mai puțin de trei ani.

Ce plan au avut părinții din Prahova

Conform detaliilor din referatul procurorilor, care au fost obținute de jurnaliștii de la ziare.com, temperatura apei din boiler fusese setată la 120 de grade Celsius, iar copilul fusese ținut sub apă fierbinte timp de minute.

Anchetatorii susțin că cei doi soți, Horia și Diana Mihai, și-au planificat meticulos strategia pentru a evita condamnarea, dar toate aceste planuri au fost distruse de bunica paternă.

Scenariul era ca mama să-și asume întreaga vină, sperând să primească o pedeapsă mai ușoară din cauza problemelor psihice pe care le are.

Dialogurile incriminatoare

Sursa menționată anterior a publicat și o parte a discuțiilor dintre cei doi soți. Dialogurile dintre cei doi i-a determinat pe judecători să de la o pedeapsă și mai aspră.

„Vezi dacă te întreabă de ce n-am sunat la salvare, chestii, îi spui: nu domne… poate îşi revine, așteptăm dimineața când mergea soţul să..”/ “Dacă întreabă de poligraf: nu!”/ “Îi spui că ai probleme de sănătate şi faci… psihiatru” / “O să te întrebe: ai stat toată noaptea lângă ea: da!”/ “Dacă te întrebă dacă vrei să fii testată de medic psihiatru, spui: da. Da nu testu poligraf”.

Citește mai mult Povestea îngrozitoare a părinților din Prahova care și-au ucis fetița 

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *