Web Analytics

Povestea magazinului online „Luana’s Boutique” / „Copilaşii au devenit modelele mele, iar soţul este sprijinul meu necondiţionat”

de | 25.11.2021 14:25 | Actualitate, Economie

# După 15 ani de lucru într-o multinațională, Luana Mihai a ales să-și ducă pasiunea la un alt nivel, renunțând la vechiul job

Magazinul de hăinuțe pentru copii – și nu numai- „Luana’s Boutique” are o poveste demnă de admirat. Fondatoarea, argeșeanca Luana Mihai, a ales să își urmeze pasiunea atunci când a înființat firma care îi poartă numele. În articolul din această ediție, Luana Mihai ne-a dezvăluit întreg procesul de realizare a muncii sale.
„Astăzi aleg să vă spun ce înseamnă echipa Luana’s Boutique. Ei bine, echipa Luana’s Boutique sunt EU. De la alegerea materialelor până la alegerea modelelor, de la croit până la cusut, de la social media până la ambalarea coletelor sunt EU. Copilașii au devenit modelele mele, iar soțul este sprijinul meu necondiționat.
Să detaliem puțin. Atât alegerea materialelor, cât și alegerea modelelor necesită o vastă documentare, nopți și zile de căutari și asta pentru că ne dorim să vă oferim hăinuțe în serie limitată sau chiar unicat, cele mai faine imprimeuri pentru copilași, dar în același timp să fie și materiale prietenoase cu pielea copilașilor, certificate Oeko Tex (despre asta vă voi detalia în alt articol).

Citește și „Luana’s Boutique” e primul magazin online de haine din Argeş, pentru copii / Luana Mihai: „Cochetez cu lucrul manual încă din copilărie, atunci când realizam hăinuţe păpuşilor”

Croitul și cusutul hăinuțelor este o adevărată plăcere atunci când faci ceea ce îți place, dar să nu credeți că este ușor; dimineața trebuie să mă ocup exclusiv de un copilaș care este clasa I și care învață să scrie și să citească, până de curând în școala online (ceva horror); în același timp, trebuie să mă ocup și de mezina familiei – o bebelină care deja nu mai are stare și vrea din ce în ce mai multă atenție. Nu, nu mă vait, dar aș vrea să știți și voi cum stă treaba în spatele site-ului sau al paginii de Facebook/Instagram. În ceea ce privește social media: cu mine comunicați, cu mine stabiliți toate detaliile, eu ambalez coletele și mă ocup de facturare. În ceea ce privește expedițiile comenzilor: în oraș le livrează soțul meu, iar restul pleacă în cea mai mare parte prin curier și foarte rar prin poștă (mai ales în această perioadă de pandemie).

Puțini dintre voi știu că, după 15 ani de lucrat într-o multinațională, am ales să îmi duc pasiunea la un alt nivel, renunțând la job. O decizie foarte greu de luat, dar care mi-a adus o împlinire sufletească enormă. Cu toate acestea, fără voi nu am fi reușit să ajungem unde suntem astăzi și pentru asta vă mulțumim!”, a încheiat Luana Mihai, adresându-se clienților săi.

Citește și Magazinul de hăinuţe pentru copii „Luana’s Boutique” are ţinute speciale pentru Crăciun

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii