Web Analytics
scris joi, 04.05.2023

Porumbelul păcii pe deasupra Spitalului Municipal

Demiterea din funcția de manager a lui Nicolae Alexe, intervenită în luna martie, anunța consecințe importante, inclusiv pentru Spitalul Municipal Câmpulung. Pe de o parte, primărița Elena Lasconi, autoarea demiterii, vorbea de sesizarea Curții de Conturi, a DNA-ului și de solicitarea unui control guvernamental asupra perioadei în care managerul Alexe a condus Municipalul.
De cealaltă parte, managerul demis făcea referire la contestarea în instanță a deciziei de înlăturare din funcție, acesta fiind acum parte într-un proces prin care cere restul de bani pentru perioada în care fusese suspendat din calitatea de director.
Doar că, potrivit președintelui Consiliului de Administrație al Spitalului Câmpulung, medicul Andrei Aron, pe Alexe nu-l vizează, deocamdată, nicio reclamație, așa cum nici fostul manager nu a avut reacție litigioasă cauzată de demitere.
(ELECTRO-CUTARE)

Porumbelul păcii pe deasupra Spitalului Municipal

Citește și Detalii despre lupta pentru Spitalul Câmpulung / Prefectura lui Soare a băgat băţul prin gard la Ministerul Sănătăţii, iar Nelu Tătaru l-a suspendat pe Alexe fără să indice motive

Citește și Nicolae Alexe a revenit la conducerea Spitalului Câmpulung

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *