Web Analytics
scris joi, 29.02.2024

Ponta, terorizat de doi interlopi în avionul spre Spania

Victor Ponta spune că a fost terorizat în cursa Tarom către Madrid de doi interlopi „tatuați ca în închisorile din America Latina“. Potrivit lui Ponta, atât pasagerii, cât și membrii echipajului au fost agasați de doi indivizi agresivi, care au creat un climat de haos și violență la bordul aeronavei.

Ponta, terorizat de doi interlopi în avionul spre Spania

Citește și: Horațiu Cosma îl acuză pe Sorin Grindeanu că a abandonat drumul expres Craiova – Pitești: „Pe cei 32 km de drum expres din Argeș bate vântul”


Victor Ponta a subliniat că astfel de incidente nu sunt izolate și că el însuși a fost martor la scene similare pe cursele spre și dinspre Italia și Spania, operând cu diverse companii aeriene precum Tarom, Wizz și Ryanair. Fostul premier a exprimat frustrarea sa față de lipsa unor măsuri concrete de prevenire și gestionare a unor astfel de situații și a criticat lipsa unei baze de date centralizate cu persoane violente interzise la călătorie cu avionul.
„Zbor foarte des în diverse destinații și cu diverse naționalități – nu doar românii au asemenea “animale” sau mitocani; dar doar ai “noștri” nu au frică de nimic și au voie în continuare să se urce în avioane; doar în România ticăloșii și brutele au “drepturi” iar oamenii obișnuiți sunt obligați să îi îndure și să tacă din gură! Pentru că doar România nu este în stare să facă, așa cum există în Europa și alte țări civilizate, o bază de date cu acești “barbari” pe care să o acceseze toate companiile aeriene; iar acestea să aibă dreptul legal să nu îi primească în avion pe o perioadă lungă de timp – ca pe huliganii de la fotbal!“, notează Victor Ponta.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *