Web Analytics
scris vineri, 21.03.2014

Ponta a discutat la ”Brâncoveanu” și cu foștii muncitorii de la Arpechim

La vizita sa în Pitești, premierul Victor Ponta, pe lângă întâlnirile purtate cu oameni de afaceri argeşeni şi cu autorităţilor locale şi judeţene, a avut o întâlnire fulger și cu reprezentanții foștilor muncitori de la Arpechim implicați în procesul primelor de murături. Cinci membrii ai ONG-ului „Justiție până la capăt”, organizație ce apără interesele muncitorilor de la Arpechim implicați în procesul cu OMV, au purtat o discuție de câteva minute în incinta Universității Constantin Brâncoveanu cu premierul. Oamenilor li s-a promis că se vor căuta răspunsuri pentru rezolvarea problemelor acestora și că situația va intra cât mai curând pe făgașul normal:
„Domnul Ponta ne-a spus că se va rezolva problema. La începutul săptămânii viitoare va avea o întâlnire cu directoare OMV Petrom, Mariana Gheorghe, unde va discuta atât despre privatizarea Arpechimului, cât și despre problemele noastre. Noi l-am rugat pe domnul Ponta ca până la găsirea unei eventuale soluții legale, să se oprească executările silite”, ne-a precizat Marian Popa, lider al ONG-ului „Justiție până la capăt”.
Alex Vlaicu

Ponta a discutat la ”Brâncoveanu” și cu foștii muncitorii de la Arpechim

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Săgeţile statului subteran SORIN ROŞCA STĂNESC

Săgeţile statului subteran

SORIN ROŞCA STĂNESCUPolitică / 12 iulie Sunt produse dovezi peste dovezi, din care reiese că oamenii de bază ai statului subteran au şantajat oameni...

Din ediția tipărită