Web Analytics

Pompierii argeșeni salvează nu doar oameni, ci orice suflet în pericol

de | 5.08.2022 19:10 | Actualitate, Home

De la accidente, la case sau vegetație uscată în flăcări, pompierii nu se uită înapoi, ci pornesc în viteză pentru a salva vieţi. Astfel, pompierii argeșeni au răspuns ieri solicitărilor de salvare a unui pui de barză căzut dintr-un cuib și a unui patruped căzut într-o fântână.

Prima intervenție s-a derulat pe strada Turcești din municipiul Pitești, unde pompierii de la Detașamentul Pitești, cu ajutorul autospecialei pentru salvare de la înălțime, au readus puiul de barză în cuib.

Citește și Pitești: Lucrări finalizate, pe strada Ovid Densușianu – zid de sprijin pentru creșterea siguranței în trafic

Și tot ei, pompierii argeșeni, au acționat în comuna Dârmănești, pentru salvarea unui câine căzut într-o fântână cu o adâncime de circa 15 metri. Salvatorii s-au deplasat imediat la locul indicat, iar cățelul a fost extras cu succes din fântână, fără leziuni, cu ajutorul trepiedului cu scripte și a cordițelor din dotarea autospecialei. După ce l-au mângâiat și s-au jucat puțin cu el, salvatorii l-au înnmânat stăpânului.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *