Web Analytics

Pompierii argeșeni au gestionat 42 de misiuni pe raza județului în ultimele 24 de ore

de | 28.01.2022 17:26 | Actualitate

În perioada 27.01.2022, ora 08:00 – 28.01.2022, ora 08:00, pompierii argeșeni au gestionat 42 de misiuni pe raza județului nostru, iar cele mai semnificative dintre acestea au fost următoarele:

Pompierii de la Detașamentul Mioveni au intervenit în localitatea Dârmănești, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească construită din lemn. Flăcările s-au manifestat la construcția din lemn pe o suprafață de aproximativ 20 mp, afectând izolația termică a casei și tâmplăria dinspre locul focarului. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului este efectul termic al curentului electric produs la nivelul unui cablu electric defect, neizolat corespunzător, sau cu izolația deteriorată.

O altă zi în care terenurile au fost afectate de incendii de vegetație uscată izbucnite pe teritoriul județului nostru. Pentru evitarea propagării flăcărilor, pompierii argeșeni au intervenit în localitățile Bradu, Miroși, Moșoaia, Rociu, Poiana Lacului și în orașele  Ștefănești și Topoloveni.

Citește și Percheziții. Doi bărbați au lovit și amenințat cu un pistol un tânăr de 21 de ani

Detașamentul de Pompieri Bradu a fost solicitat să intervină pentru pătrunderea într-o locuință din municipiul Pitești, unde era posibil să se afle o persoană care ar fi avut nevoie de ajutor. Pompierii au pătruns în locuință prin forțarea ușii de la intrare și au găsit o femeie cu vârsta de 71 ani, decedată. La fața locului, s-a deplasat un echipaj cu o autospecială de intervenție cu modul de descarcerare.

Pompierii de la Detașamentul Bradu au intervenit la un eveniment rutier produs între două autoturisme în localitatea Rătești. Militarii s-au deplasat la fața locului cu o autospecială de stingere cu apă și spumă pentru a asigura zona împotriva izbucnirii unui posibil incendiu.

Un echipaj al Detașamentului de Pompieri Curtea de Argeș a fost solicitat să intervină la un accident rutier produs în localitatea Băiculești, în care un autoturism a părăsit partea carosabilă și a lovit un branșament la rețeaua de gaze. La fața locului s-a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, iar în urma evenimentului nu au rezultat victime.

De asemenea, echipajele SMURD au gestionat în teritoriu 30 de cazuri pentru acordarea asistenței medicale de urgență.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii