Web Analytics

Pompier aflat în timpul liber a evitat o tragedie

de | 1.11.2022 21:53 | Actualitate, Home

Cristi, de la Detașamentul de Pompieri Mioveni, a fost, în weekend-ul trecut, eroul zilei. Se afla prin localitatea Mărăcineni, iar la doar două mașini în fața lui, a văzut un bărbat agitat în jurul mașinii. Nu a trebuit să se apropie că a și văzut fumul cum se ridica. Și-a luat stingătorul din mașină și a încercat să domolească flăcările. Alături de el, au mai sărit și alți participanți la trafic dornici să ajute. Din nefericire, incendiul s-a extins pe dedesubt și nu era atât de ușor de stăpânit.

Citește și: A murit polițistul care s-a împușcat în cap în fața unui coleg

Aflat chiar lângă o spălătorie auto, Cristi a putut să se folosească de unul dintre furtunuri. A reușit să deschidă capota și până la sosirea colegilor lui a reușit să domolească înaintarea flăcărilor.

În încercarea de a mai salva ceva, proprietarul mașinii a suferit arsuri la una dintre mâini. Dar tot atunci, un echipaj de ambulanță a oprit și i-a acordat îngrijiri medicale. După sosirea echipajelor de pompieri, incendiul a fost lichidat, însă până atunci Cristi a reușit să țină situația sub control.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole