Web Analytics

A murit polițistul care s-a împușcat în cap în fața unui coleg

de | 1.11.2022 21:44 | Actualitate, Home

Agentul de poliție care luni de dimineață s-a împușcat chiar în secție, înainte de a intra în tură, la Dej, a decedat după 24 de ore, într-un spital din Cluj-Napoca. Ovidiu 0. avea 39 de ani, era căsătorit și tatăl unei fetițe, scrie portalul de știri locale Someșanul.

Bărbatul, în vârstă de 39 de ani, a intrat în camera armelor și a tras. Glonțul a pătruns pe deasupra urechii și a ieșit pe partea cealaltă.  Un echipaj medical a ajuns imediat la fața locului, unde i-a acordat primele îngrijiri medicale. Ulterior, acesta a fost transportat la Spitalul din Dej, în comă, și apoi la Spitalul de Neurochirurgie din Cluj. Medicii au fost rezervaţi în ceea ce priveşte şansele sale de supravieţuire, încă de la început, pentru că ofiţerul era în stare gravă.

Citește și: Polițiștii iau în calcul varianta sinuciderii șoferiței care a murit în accidentul de pe A1

„În jurul orei 07:50, la nivelul Poliţiei municipiului Dej a fost înregistrat un incident cu cadru. Un agent de poliţie a suferit leziuni grave, în urma folosirii armamentului. Conform primelor date, acesta s-ar fi împuşcat cu armamentul din dotare”, a anunţat Poliţia Judeţeană Cluj.

Polițistul era căsătorit şi avea un copil de 11 ani. Nu a lăsat niciun bilet de adio, iar gestul nu poate fi înţeles. Agentul din Dej lucra în poliţie de peste 15 ani. Cu toate acestea, în ultima perioadă, agentul era destul de abătut.

Potrivit unor surse din poliție, agentul fusese citat la DNA Cluj pentru a da declarații în dosarul în care fostul său șef, fostul comandant al Poliției Municipiului Dej, Marton Elek, este cercetat sub control judiciar pentru fapte de corupție.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *