Web Analytics
scris joi, 25.01.2024

Polițiștii rutieri câmpulungeni au reținut 4 permise de conducere pentru viteză excesivă

În ziua de 24 ianuarie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung au acționat pentru combaterea principalelor cauze generatoare de evenimente rutiere pe drumurile aflate în competență și pentru creșterea gradului de disciplină rutieră.

Polițiștii rutieri câmpulungeni au reținut 4 permise de conducere pentru viteză excesivă

În urma activităților, polițiștii au aplicat 16 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 6.450 de lei, fiind aplicate și măsurile complementare de reținere a 4 permise de conducere. Cele patru permise de conducere reținute au fost ca urmare a depășirii regimului legal de viteză, aparatul RADAR înregistrând viteze cuprinse între 104 și 112 km/h.

Citește și Șofer prins când făcea drifturi la Pitești, pe bulevard!

Polițiștii Biroului Rutier Câmpulung au depistat o femeie de 45 de ani, din Bughea de Jos, care conducea cu viteză excesivă un autoturism, pe DN 73, pe raza localității Mihăești, fiind înregistrată de aparatul RADAR cu viteza de 110 km/h. Ca urmare a abaterii constatate, cea în cauză a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 1.485 de lei, conform OUG 195/2002R, iar permisul de conducere a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile.

De asemenea, polițiștii Biroului Rutier Câmpulung au depistat o femeie de 22 de ani, din Brașov, care conducea cu viteză excesivă un autoturism, pe DN 73, pe raza localității Țițești, fiind înregistrată de aparatul RADAR cu viteza de 112 km/h. Ca urmare a abaterii constatate, cea în cauză a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 1.485 de lei, conform OUG 195/2002R, iar permisul de conducere a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *