Web Analytics
scris luni, 26.06.2023

Polițiștii de penitenciare ies în stradă, în fața Parlamentului României

Comunicat de presă – FEDERAȚIA SINDICATELOR DIN ADMINISTRAȚIA NAȚIONALĂ A PENITENCIARELOR transmite: 

Polițiștii de penitenciare ies în stradă, în fața Parlamentului României

Polițiștii de penitenciare reprezentați de Federația Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor (FSANP) protestează în fața Parlamentului (Parcul Izvor), marți, 27.06.2023, ora 11:00, împotriva măsurilor luate de parlamentari referitoare la pensiile militare. Sindicatele din penitenciare acuză clasa politică că a renunțat la suveranitatea României pentru 1,4 mld. de euro, fără a conștientiza că prețul trădării guvernanților de azi va fi plătit înzecit de către românii de mâine.

Citește și: Pitești. Doi musceleni prinși cu mașinile pline cu lemne fără acte! Poliția i-a oprit la miezul nopții

Guvernanții iau mâncarea de la gura românilor ca să cumpere, fără sens, tehnică militară, în timp ce descompune la propriu armata țării și distruge din temelie moralul militarilor și încrederea lor în statul român. Armata, poliția și penitenciarele au devenit câmpul de luptă al bătăii de joc a politicienilor incompetenți, slugarnici și care promovează interesele de partid în detrimentul cetățenilor. Tăierea pensiilor militare nu însemnă majorarea pensiilor foarte mici ale românilor. Tehnic și legal, Guvernul nu poate crește pensiile de mizerie ale majorității românilor prin tăierea pensiilor militare.

Măsurile ilogice, ineficiente și fără cunoașterea reală a situației dezastruoase a armatei, poliției, penitenciarelor, serviciilor, pompierilor, jandarmilor slăbesc securitatea, apărarea și ordinea publică. Deși, la granița României miroase tot mai pregnant a praf de pușcă, iar infracționalitatea este în creștere, importanța, riscurile și gradul de pericol al acestor profesii vocaționale sunt duse în derizoriu și banalitate de către PSD și PNL, care fac neatractive instituțiile de forță ale statului. Corupția, crimele, violurile, tâlhăriile, furturile vor exploda când în poliție, penitenciare, servicii și justiție se vor angaja numai incompetenți și mediocri.

Citește și: Un argeșean gonea cu 147 km/oră în localitate! Poliția i-a pus frână

După ce i-au omorât pe români prin înfometare și înfrigurare în propriile case, politicienii vremii vând pe nimic angajații din sectorul de apărare, ordine publica și securitate națională și ignoră pericolul deprofesionalizării totale a armatei, poliției, penitenciarelor, serviciilor, pompierilor, jandarmilor, deoarece nu mai pot asigura predictibilitatea și stabilitatea carierei propriilor angajați.

Clasa politică din România nu este capabilă să recunoască împrejurările geopolitice și geostrategice schimbătoare de la granița țării. Prin modificarea fără discernământ a condițiilor de pensionare ale polițiștilor, militarilor și polițiștilor de penitenciare, PSD și PNL demonstrează ca nu au capacitatea de a acționa strategic și echilibrat în menținerea siguranței propriilor cetățeni, generând îngrijorare și ezitare în rândul angajaților instituțiilor de forța ale României, făcând aceste instituții incapabile să lupte împotriva infracționalității, terorismului și insecurității statului. 

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *