Web Analytics

Polițistă lovită de o mașină în timp ce dirija traficul, la Ștefănești

de | 23.02.2022 09:44 | Actualitate

În dimineața zilei de 22 februarie a.c, polițiștii rutieri din cadrul Poliției Orașului Ștefănești desfășurau activități de dirijare-fluidizare a traficului rutier, pe DN 7, în apropiere de intersecția cu str. Cavalerului și str. Zavoi, pe raza aceleiași localități.

În aceste condiții, un bărbat de 37 de ani, din Ștefănești, care conducea un autoturism pe DN 7, din direcția Topoloveni spre Pitești, a acroșat și accidentat ușor o polițistă, din cadrul formațiunii rutiere, care se afla în intersectie.

Citește și:Bărbat găsit decedat în propria locuință, la Călinești

„Din fericire, colega noastră nu a fost rănită grav, la fața locului fiind solicitat un echipaj medical, care, în urma evaluării preliminare, a rezultat că a suferit leziuni ușoare.

În cauză, polițiștii Serviciului Rutier Argeș desfășoară cercetări, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut, urmând să fie întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, conform art. 196 din Codul Penal” a transmis IPJ Argeș, printr-un comunicat de presă.

foto: Facebook/ Infotrafic

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *