Poliția Română: Aplicație INTERPOL destinată obiectelor de artă furate

de | 17.05.2022 14:25 | Actualitate, Home

Ați văzut bunuri despre care aveți suspiciuni privind proveniența lor? Descărcați aplicația #IDArtApp, căutați obiectele și anunțați poliția (https://www.interpol.int/…/Cultural…/ID-Art-mobile-app)!

În aplicație se găsesc peste 52.000 de bunuri furate din 134 de țări. Printre acestea, există 535 sunt obiecte furate în România, existente în baza de date INTERPOL.

Citește și: „Te obişnuieşti cu bomba, precum câinele cu bătaia”

„Ne dorim ca persoanele care le-au furat sau care fac comerț cu ele să fie trase la răspundere. Ajută-ne și tu!”, a transmis Poliția Română.

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Editor și autor de content media, cu 9 ani de experiență în presa scrisă și online, autor a peste 10.000 de titluri publicate, specialist marketing, PR și social media. Absolvent licențiat al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

Argeș: S-a răsturnat cu mașina la Nămăești!
Argeș: S-a răsturnat cu mașina la Nămăești!

Accident rutier produs în cursul zilei de astăzi în satul Nămăești, comuna argeșeană Valea Mare Pravăț. Din primele informații aflăm că, a fost implicat un singur autoturism care s-a răsturnat în șanțul de pe marginea carosabilului. Posibil o persoană să fie rănită....