Web Analytics
scris luni, 22.08.2016

Poliţia Locală Pitești caută consilier

Poliţia Locală a Municipiului Piteşti organizează concurs de ocupare a funcţiei publice de consilier clasa I, grad profesional superior, în cadrul Serviciului Juridic Evidenţă Operativă şi Resurse Umane.
Condiţiile de participare la concurs sunt următoarele: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă; vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice – minim 9 ani; cunoştinţe operare PC – nivel mediu.
Fiecare candidat trebuie să îndeplinească condiţiile prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici, republicată, cu modificările şi completările ulterioare: are cetăţenia română şi domiciliul în România; cunoaşte limba română, scris şi vorbit;  are vârsta de minimum 18 ani împliniţi;are capacitate deplină de exerciţiu; are o stare de sănătate corespunzătoare funcţiei publice pentru care candidează, atestată pe bază de examen medical de specialitate; îndeplineşte condiţiile de studii prevăzute de lege pentru funcţia publică; îndeplineşte condiţiile specifice pentru ocuparea funcţiei publice; nu a fost condamnat pentru săvârşirea unei infracţiuni contra umanităţii, contra statului sau contra autorităţii, de serviciu sau în legătură cu serviciul, care împiedică înfăptuirea justiţiei, de fals ori a unor fapte de corupţie sau a unei infracţiuni săvârşite cu intenţie, care ar face-o incompatibilă cu exercitarea funcţiei publice, cu excepţia situaţiei în care a intervenit reabilitarea; nu a fost destituit dintr-o funcţie publică sau nu i-a încetat contractul individual de muncă pentru motive disciplinare în ultimii 7 ani; nu a desfăşurat activitate de poliţie politică, astfel cum este definită prin lege.
Concursul constă în susţinerea a două probe: roba scrisă  – 20.09.2016 –  orele 10.00
și Interviu.
Dosarele de concurs de depun în perioada 19.08.2016 – 07.09.2016 –  ora 15.00 (Foto arhivă Poliția Locală Pitești). Isabela Moiceanu.

Poliţia Locală Pitești caută consilier

Distribuie!

0 Comentarii