Web Analytics

Poliţia Câmpulung se mută la şcoală

de | 26.12.2017 19:15 | Politica si Administratie

5 01Rămasă fără copii şi, implicit, fără activitate de peste un deceniu, Şcoala nr. 5 Câmpulung va găzdui Poliţia Locală din municipiul muscelean. Propunerea a venit din partea primarului Liviu Ţâroiu, în urma unei solicitări a celor de la Poliţie, spaţiul din sediul vechi al unităţii de învăţământ fiind mai convenabil derulării activităţii poliţiştilor care acum au la dispoziţie doar o singură cameră în clădirea Primăriei. În plus, noua locaţie dispune şi de spaţiul necesar amenajării unei parcări pentru autovehiculele Poliţiei Locale.
În alte spaţii ale fostei Şcoli 5 îşi au acum sediul Grupul de Acţiune Locală Câmpulung şi se va amenaja un centru multifuncţional realizat în cadrul unui proiect cu fonduri europene. Şi o altă şcoală din municipiu îşi va modifica, cumva, destinaţia. După ce a fost sediu pentru Filiala locală APIA, Şcoala generală nr. 6 va găzdui în curând un liceu pentru educaţie şi meşteşuguri.
Câmpulungul mai are un imobil disponibil, după ce şi Şcoala nr. 4 a rămas fără elevi. Potrivit primarului, se va găsi o nouă utilitate spaţiului pentru a se evita degradarea acestuia din cauza lipsei de folosinţă.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii