Web Analytics

Poliţia britanică a reţinut nouă suspecţi în urma unui atac asupra unui solicitant de azil

de | 3.04.2017 08:55 | Actualitate

politia britanicaPoliţia britanică a anunţat luni că a reţinut 9 persoane suspectate că ar fi fost implicate în atacul asupra unui azilant adolescent, în urma căruia acesta a suferit răni serioase la nivelul capului, autorităţile considerând incidentul petrecut în sudul Londrei drept o infracţiune motivată de ură.

Până la 20 de persoane au participat la atacul asupra unui azilant kurdo-iranian în vârstă de 17 ani, care a fost atacat vineri seara în timp ce aştepta autobuzul în apropierea unui local din zona Croydon, în sudul Londrei, potrivit agenţiei de ştiri Reuters.

Gary Castle, un oficial din cadrul poliţiei britanice, a declarat că informaţiile disponibile indică faptul că suspecţii l-au întrebat pe tânăr de unde este şi după ce au stabilit că este un solicitant de azil au început să-l lovească.

Victima a suferit răni serioase la nivelul capului şi este internat în stare gravă dar stabilă, medicii considerând că viaţa acestuia nu mai este în pericol.

Poliţia a indicat că opt din cei nouă suspecţi sunt în continuare reţinuţi şi sunt în căutarea altor trei suspecţi, informează Mediafax.

M.I.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii