Web Analytics
scris miercuri, 07.03.2018

UPDATE Poliția Argeș are un nou comandant: Cosmin Gabriel Gherghe

gherghe

UPDATE Poliția Argeș are un nou comandant: Cosmin Gabriel Gherghe

Pentru că inspectorului șef Bogdan Berechet i-a expirat împuternicirea pe care o avea, potrivit legii, pe 6 luni, la conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, comisarul șef Cosmin Gabriel Gherghe a fost desemnat la comanda inspectoratului pe o perioadă nedeterminată.

Mai exact, potrivit unei informări făcute de IGPR, atribuţiile de inspector şef sunt preluate de cel care până acum a ocupat funcţia de adjunct al şefului IJP Argeş (următorul în ierarhie).

„În momentul de față, atribuțiile șefului Inspectoratului de Poliție Județean Argeș sunt preluate de către comisarul șef Cosmin Gabriel Gherghe, adjunct al şefului IPJ Argeş”, a declarat, pentru Jurnal de Argeş, inspectorul principal Mădălin Zamfir, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Argeş.

Potrivit unor surse, comisarul șef Bogdan Berechet așteaptă însă un document prin care să i se prelungească împuternicirea care i-a expirat la 1 martie.

 

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...