Poliția Argeș, acțiuni pentru siguranța rutieră

de | 26.09.2021 12:22 | Actualitate, Home

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș și Biroului Rutier Pitești au acționat, în dimineața zilei de 26 septembrie a.c., în municipiul Pitești, pentruprevenirea evenimentelor rutiere negative și creșterea gradului de siguranță în trafic.

Modul de acțiune a fost predominant preventiv, însă polițiștii rutieri au acționat și pentru depistarea conducătorilor auto care nu respectă regimul legal de viteză, și a celor aflați sub influența alcoolului sau a substanțelor cu efect psihoactiv.

În cele două ore în care s-a acționat, au fost aplicate 17sancțiuni contravenționale, în valoare de aproape 7.000 de lei, dintre care două pentru alcool și două pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

De asemenea, au fost reținute 4 permise de conducere și un certificat de înmatriculare.

Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor de poliţie rutieră municipale şi orăşeneşti vor continua acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere de pe drumurile din județul Argeș, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

 

Respectarea normelor legale de circulaţie și adoptarea unei conduite preventive sunt în măsură să facă posibilă evitarea sau să limiteze urmările evenimentelor rutiere.

Acest articol este despre: actiuni,amenzi,politia arges

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Se închide secția ATI a Spitalului Orășenesc Mioveni
Se închide secția ATI a Spitalului Orășenesc Mioveni

În vreme ce cazurile Covid-19 cresc alarmant în România, numărul locurilor disponibile la ATI, se înjumătățesc, în Argeș. În plus, secția ATI a Spitalului Orășenesc din Mioveni urmează să se închidă peste câteva zile. Potrivit primarului Ion Georgescu, se pare că la...

UE – ajutor umanitar mondial: 1,5 miliarde EUR pentru anul 2022
UE – ajutor umanitar mondial: 1,5 miliarde EUR pentru anul 2022

Comisia Europeană a adoptat bugetul său anual inițial pentru ajutor umanitar de 1,5 miliarde EUR pentru anul 2022. Citește și: Încurcate sunt căile popii de la Crucişoara! Avem plângerea făcută la Arhiepiscopie / Popa Hari a mutat morţii din cavou fără ştirea rudelor...

Se reduce prețul la energie și la gaze
Se reduce prețul la energie și la gaze

Premierul Nicolae Ciucă a anunțat că Guvernul va lua o serie de măsuri pentru facturi prin OUG. El a declarat că la consumatori se va percepe un preț de 0,68 bani/kw oră la factura de curent electric. "Am reuşit să ajungem la un acord astfel încât la energie plafonul...