Poliția Argeș, acțiuni pentru siguranța rutieră

de | 26.09.2021 12:22 | Actualitate

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș și Biroului Rutier Pitești au acționat, în dimineața zilei de 26 septembrie a.c., în municipiul Pitești, pentruprevenirea evenimentelor rutiere negative și creșterea gradului de siguranță în trafic.

Modul de acțiune a fost predominant preventiv, însă polițiștii rutieri au acționat și pentru depistarea conducătorilor auto care nu respectă regimul legal de viteză, și a celor aflați sub influența alcoolului sau a substanțelor cu efect psihoactiv.

În cele două ore în care s-a acționat, au fost aplicate 17sancțiuni contravenționale, în valoare de aproape 7.000 de lei, dintre care două pentru alcool și două pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

De asemenea, au fost reținute 4 permise de conducere și un certificat de înmatriculare.

Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor de poliţie rutieră municipale şi orăşeneşti vor continua acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere de pe drumurile din județul Argeș, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

 

Respectarea normelor legale de circulaţie și adoptarea unei conduite preventive sunt în măsură să facă posibilă evitarea sau să limiteze urmările evenimentelor rutiere.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii