Web Analytics

Poliția a efectuat 62 de percheziții în ultimele două săptămâni în dosare ce vizează infracțiuni economice

de | 23.09.2023 14:14 | Actualitate, Home

Poliţiştii specializaţi în investigarea criminalităţii economice din cadrul Poliţiei Române au efectuat 62 de percheziţii domiciliare în ultimele două săptămâni în dosare care vizează infracţiuni economice, se arată într-un comunicat al IGPR preluat de Agepres.

Citește și: Colonelul (rez) Cristian Mihalcea continuă dezvăluirile: Un candidat la şefia Poliţiei Mioveni „face ca maimuţa la băutură”

„În perioada 8 – 21 septembrie 2023, sub coordonarea Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, poliţiştii au pus în aplicare 62 de mandate de percheziţie domiciliară, în dosare penale ce vizează infracţiuni economice. (…) Pentru recuperarea prejudiciului cauzat, au fost aplicate măsuri asigurătorii în valoare de 11.655.948 de lei”, transmite, sâmbătă, IGPR.

Au fost dispuse măsuri preventive față de 23 de persoane, fiind desfășurate 10 acțiuni de amploare.

Totodată, polițiștii au ridicat, în vederea confiscării, 680.780 de ţigarete, 128 de litri de alcool, 66 de metri cubi de material lemnos, peste 1,4 milioane de lei, 675 de euro, alte monede cu o valoare totală echivalentă a 145.420 de lei, precum şi alte bunuri în valoare de peste 41 de milioane de lei.

Inspectoratul General al Poliției Române precizează că poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Satu Mare au depistat două persoane în timp ce ar fi transportat cu un autoturism 100.000 de ţigarete.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *