Poenari Archangels Fest 2021 – festival rock la Cetatea lui Vlad Țepeș!

de | 25.06.2021 18:05 | Cultură, Actualitate, Turism

După o pauză dificilă pentru toată lumea, anul acesta ne apropiem, pas cu pas, de normalitate. Pentru cei îndrăgostiți de muzica rock, urmează două festivaluri marca Archangels MC România. Primul dintre ele, „Poenari Archangels Fest”, a fost deja anunțat oficial. Astfel, în ținutul lui Vlad Țepeș, unde, conform legendei, „dacă nu mori după urcarea celor 1.480 de trepte ale Cetății Poenari, nimic nu te mai doboară… poate doar țeapa lui Vodă!”, mai la vale veți fi întâmpinați cu o bere rece!

Pajiștea de la buza râului Argeș, înconjurată de brazi și sălbăticie, va tremura de cai putere și muzică rock, în 2 seri de concerte, concursuri moto și o paradă senzațională pe Transfăgărășan.

Programul arată în felul următor: vineri, 23 iulie, ora 18:00 – Vlad Bilous, Fără Vise, Grinder, Dan Helciug & Spitalul de Urgență, TROOPER; sâmbătă, 24 iulie, ora 13:00 – înscriere concursuri, ora 15:00 – PARADA MOTO Transfăgărășan (Corbeni-Cetatea Poenari/retur), ora 16.00 – Concursuri cu premii, iar începând cu ora 18.00, concerte – Sons of Evil, Gerrar, Kunnstra, The RO/CK – Tribute AC/DC, Paul Ciuci & COMPACT. One Man Show – MC Mihai Pali va fi din nou alături, menținând atmosfera pe toata durata weekendului.

Arena evenimentului pune la dispoziție facilități precum: toalete/zonă corturi; parcare moto/parcare auto; zonele food&drinks (clasicele licori magice ale arhanghelilor, dar și mâncărurile preferate ale lui Țepeș Vodă). Unități de cazare se găsesc în întreaga zonă Corbeni-Arefu-Vidraru-Curtea de Argeș etc..

Preț individual brățară full acces (de vineri până duminică): 100 lei (doar 1.000 de bilete disponibile). Biletele pot fi achiziționate din reteaua iaBilet, aici: https://m.iabilet.ro/bilete-arges-poenari-archangels…/. În limita disponibilității, biletele pot fi cumpărate și la fața locului, dacă acestea nu vor fi epuizate online.


Organizatorii respectă toate restricțiile în vigoare și, totodată, vă garantează că nimeni nu va fi exclus din considerente ce țin de vaccinare. Așadar, cum participăm? Foarte simplu! Îndeplinind doar una dintre condițiile de mai jos, oricare: efectuarea unui test rapid antigen la intrare, care să indice un rezultat negativ (testele se vor găsi la fața locului, iar costul lor este de 20 lei/bucata); prezentarea unui rezultat negativ la un test RT-PCR, nu mai vechi de 72 de ore; prezentarea unui certificat de vaccinare cu schema completă, de la care să fi trecut o perioadă de 10 zile; prezentarea unui document doveditor al vindecării după trecerea prin boală (bilet de externare din spital sau test care să dovedească prezența de anticorpi, nu mai vechi de 14 zile). Organizatorii vor asigura un spațiu în aer liber care dispune de 2 metri pătrați pentru fiecare participant, fapt pentru care masca de protecție nu va fi obligatorie decât în locurile în care se formează aglomerări semnificative.

Evenimentul este realizat cu sprijinul Primăriei Corbeni & Consiliului Local al comunei Corbeni.

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii