Web Analytics
scris miercuri, 21.02.2024

PNL și PSD au decis comasarea alegerilor europarlamentare cu cele locale

După numeroase discuții, PNL și PSD s-au înțeles să meargă împreună în acest an electoral. Vor avea liste comune la alegerile europarlamentare organizate simultan cu cele locale, iar alegerile prezidențiale vor fi în luna septembrie, în loc de decembrie.
Însă, marea miza a acestor calcule este cine va prelua șefia țării. Coaliția de guvernare a decis ca pe 9 iunie, când votăm europarlamentarii, să fie aleși și primarii și președinții de consilii județene.

PNL și PSD au decis comasarea alegerilor europarlamentare cu cele locale

Citește și: „Ducele” de Albota i-a reproşat lui Radu Perianu că nu-i mai cheamă pe primari la Colegiul Prefectural: „Mi-e dor de lăutarii pe care-i aducea Gogu Davidescu; pe vremea lui se putea şi cu lăutari”


Nicolae Ciucă, președintele PNL: „Suntem în faţa dumneavoastră pentru a prezenta decizia finală a coaliţiei referitor la modul în care se vor desfăşura alegerile europarlamentare şi locale, anume decizia coaliţiei de a comasa cele două rânduri de alegeri. Decizia finală prevede ca la locale fiecare partid să candideze prin forțe proprii, iar la alegerile europarlamentare există listă comună. Românii își doresc liniște și stabilitate”.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *