Web Analytics

PNL Pitești îl susține pe Adrian Miuțescu pentru încă un mandat la conducerea PNL Argeș

de | 22.07.2021 09:58 | Actualitate, Politica si Administratie

PNL Pitești, reprezentat de Biroul Permanent Local ales statutar la data de 4 iulie 2021, îl susține pe deputatul Adrian Miuțescu pentru funcția de președinte al PNL Argeș.
Argumentele pe care le aducem sunt simple și de bun simț.
Adrian Miuțescu a preluat organizația județeană a PNL la un scor destul de mic în preferințele electoratului și, prin muncă susținută, a reușit să o aducă la un procentaj onorabil. Într-un fief PSD, cum este județul Argeș de 32 de ani, aceasta este o performanță.
Un astfel de rezultat a fost posibil și datorită faptului că Adrian Miuțescu a deschis partidul și a adus oameni noi să facă politică. Societatea românească se transformă și nevoia de o viziune proaspătă, identificată în rândul electoratului, a fost satisfăcută prin transferarea unor responsabilități extrem de importante (administrative și politice) către oameni care n-au mai fost implicați politic: Emanuel Soare, fost prefect și Gelu Tofan, actual viceprimar al Piteștiului – iată doar două exemple de oameni care și-au asumat schimbarea.
În plus, PNL Argeș a obținut cel mai mare număr de aleși locali în tot județul de la Revoluție încoace, în urma alegerilor derulate anii trecuți!
Credem că Adrian Miuțescu trebuie să continue lupta pe care a început-o! Ținta este câștigarea Consiliului Județean Argeș și a Primăriei Municipiului Pitești. Abia în acel moment vom putea spune că PNL conduce județul Argeș!
Un alt merit al lui Adrian Miuțescu este acela că s-a implicat activ în așezarea pe masa guvernului României a problemelor și priorităților județului Argeș. Ministrul Transporturilor, Ministrul Mediului, Ministrul Agriculturii, Ministrul Culturii, premierul și ulterior președintele Camerei Deputaților Ludovic Orban au fost invitați de nenumărate ori în Argeș pentru a prelua problemele locale și a le prioritiza la nivel central.
Având în vedere toate aceste lucruri plus factorul uman, eforturile personale făcute de Adrian Miuțescu pentru evoluția PNL Argeș, eforturi care nu se pot cuantifica, PNL Pitești a decis să-l susțină pentru un nou mandat la conducerea PNL Argeș.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii