Web Analytics
scris joi, 09.03.2023

PNL i-a exclus din partid pe Ana Stan şi Gelu Tofan: „Nu dorim în niciun fel să afectăm parcursul politic al celor doi alături de PSD”

Biroul Politic Județean al PNL Argeș a decis duminică, 5 martie a.c., cu majoritate de voturi, excluderea din partid a membrilor Gelu Tofan și Ana Stan. În cazul fiecăruia, decizia a fost luată cu 27 de voturi pentru excludere și 1 vot ,,împotrivă”. Au fost prezenți 28 de membri ai PNL.

PNL i-a exclus din partid pe Ana Stan şi Gelu Tofan: „Nu dorim în niciun fel să afectăm parcursul politic al celor doi alături de PSD”

„Decizia este una de validare a hotărârii organizației PNL Pitești, care a prezentat toate argumentele care au stat la baza acestei hotărâri luate după luni întregi de analiză.
Nu dorim în niciun fel să afectăm parcursul politic al celor doi alături de PSD, partidul cu care au colaborat activ pe toate planurile în ultimul an și astfel își pot exercita în mod oficial parteneriatul evident cu acest partid. PNL Argeș înseamnă o echipă unită, cu o agendă unitară care merge mai departe, indiferent de obstacole! Ne susținem proiectele cu încredere că ele vor face bine comunității”,
a transmis PNL Argeș într-un comunicat.

Citește și „Uşile PNL Piteşti vor fi deschise către toţi cei care doresc să se implice în viaţa societăţii”

Citește și După alegerile de la PNL Piteşti, Alina Gorghiu a luat, din nou, Argeşul la pas

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *