Web Analytics

PNL Argeș: „Pesediștii nu sunt interesați de proiectele județului, ei vor doar să apară în poze”

de | 5.06.2020 18:37 | Actualitate, Politica si Administratie

„La PSD Argeș, penibilul a atins cele mai înalte cote”, este opinia liberalilor argeșeni care au transmis un comunicat de presă cu privire la vizita ministrului Sănătății la Spitalul Mioveni, evenimentul petrecut joi, 4 iunie.

Ministrul liberal al Sănătății, Nelu Tătaru a efectuat o vizită de lucru la spitalul din Mioveni, unde a purtat o serie de discuții cu medicii și cu managerul unității. Vizita a avut un scop practic, ministrul de resort dorind să vadă evoluția noului spital din orașul Mioveni. Fiind o vizită cu caracter tehnic și medical, PNL Argeș nu a dorit să politizeze acest eveniment, chiar dacă ministrul este membru PNL și a sprijinit județul nostru în timpul pandemiei, prin faptul că s-a implicat în achiziționarea aparatului de testare Real Time PCR și a aparatului pentru plasmafereză.
În schimb, pesediștii argeșeni, într-o disperare cronică de a capta atenția opiniei publice, au fugit la Mioveni să se fotografieze cu ministrul Sănătății și să prindă câteva cadre la televiziunile naționale. Deputatul Cătălin Rădulescu, botezat de presă “Mitralieră” și-a descoperit o “prietenie” veche cu ministrul Nelu Tătaru și a dat buzna la spitalul din Mioveni, în timpul vizitei ministerale. Este uimitor că de dragul procentelor, pesediștii, prin deputatul Rădulescu, se dau colegi și prieteni cu ministrul Sănătății. Ba mai mult, pesedistul s-a lăudat prin presă că ministrul a efectuat vizita de ieri la invitația sa. Fals și penibil. Acesta este același deputat care care a spus că “prin termoscanare se accesează toate datele personale, deci e fără acordul persoanei”. Cum ar spune latinul, quod erat demonstrandum.
Vedeți, oameni buni, de ce nu au fost invitați pesediștii la semnarea contractului pentru Tronsonul 5 Pitești-Curtea de Argeș, al Autostrăzii Sibiu-Pitești?! Pentru că s-ar fi lăudat că ei l-au invitat pe premierul Ludovic Orban la eveniment. Pentru că ar fi aruncat în penibil un moment de importanță istorică. Aici se vede lipsa de seriozitate a PSD Argeș și strategia ridicolă pe care o folosesc pesediștii; ei nu sunt interesați de proiectele care privesc dezvoltarea județului, ei vor doar, cu orice preț, să apară în poze, se arată într- un comunicat semnat de Departamentul de Comunicare al PNL Argeș.

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii