Web Analytics

PNL Argeș: „ALDE, nişte infantili din punct de vedere politic!”

de | 26.04.2018 17:14 | Actualitate

 pnl

 

PNL  Argeș vorbește de eșecurile lui Andrei Gerea  și dansul lasciv al lui Adrian Bughiu ca să arate că PNL  este înaintea ALDE, nu invers, așa cum susțin reprezentanții formațiunii conduse de Călin popescu tăriceanu.

„Recent, ALDE a emis o informaţie de tip Fake News, cum că această formaţiune politică, aflată încă de la naştere la remorca PSD, ar fi înaintea PNL, în Argeş!

Cei de la ALDE visează frumos şi, când se trezesc din visare, strigă în presă că asta e realitatea. De fapt, sunt infantili din punct de vedere politic.  Dacă este să ne amintim aici numai de eşecurile lui Andrei Gerea şi tot ar fi suficient să demonstrăm incoerenţa acestui partid care ţinteşte să fie deasupra liberalilor.Bunăoară, Andrei Gerea încă are de dat socoteală argeşenilor în privinţa eşecului de la Arpechim! A fost atâta timp ministru şi s-a a

les praful de rafinărie. Apoi, poate ne spune şi nouă cu ce a contribuit, ca parlamentar, la urgentarea începerii lucrărilor la autostrada Piteşti-Sibiu. Zero şi aici. Nu în ultimă instanţă, poate le explică argeşenilor de ce a abandonat judeţul care l-a făcut deputat şi s-a pripăşit ba pe la Bucureşti, ba pe la Constanţa.
 Mai vrea voturi din zona noastră?

Tot ALDE se face remarcat prin scandaluri. Iată-l pe Gabriel Stoian, demis din funcţia de subprefect – „lovit mişeleşte” de către colegii săi, aşa cum el însuşi spune. Nici faţă de proprii lor oameni nu au respect aceşti membri ALDE.

Cu cine a considerat ALDE că trebuie să-l înlocuiască pe poziţia de subprefect pe Gabriel Stoian? Cu nimeni altul decât Adrian Bughiu, cel care, în urmă cu nişte ani, se dezbrăcase în pielea goală şi purta sutien roz bombon dansând lasciv alături de alţi băieţi.
  Cum aspuneam, treziţi-vă din visare doamnelor şi domnilor de la ALDE.   Nu veţi fi niciodată peste PNL!”, se arat[ ]ntr-un comunicat transmis de
Departamentul de Comunicare al PNL Argeș

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii