Web Analytics
scris joi, 19.01.2023

PNL Argeş a sărbătorit Ziua Culturii Naţionale printr-un spectacol maraton

Liberalii argeșeni s-au adunat pe 15 ianuarie, la Teatrul Victoriei din Pitești, pentru a sărbători Ziua Culturii Naționale. S-a organizat un spectacol maraton „Argeșenii în cultura națională”, iar pe scenă au urcat personalități importante care activează în mai multe domenii legate de cultură. Au fost evocate numele importante ale culturii argeșene. Nu au lipsit nici momentele artistice, toți protagoniștii fiind la înălțime.

PNL Argeş a sărbătorit Ziua Culturii Naţionale printr-un spectacol maraton

„La împlinirea a 173 de ani de la nașterea lui Mihai Eminescu, ultimul romantic și cel mai important poet al românilor – sub egida ”Comisiei de Cultură, Culte și Minorități” a Partidului Național Liberal Argeș – au fost evocate cele mai cunoscute personalități de pe aceste meleaguri, musceleni și argeșeni, oameni care au marcat decisiv evoluția culturii din România. Fie că vorbim de literatură, pictură, muzică, folclor sau științe, trebuie să spunem că județul Argeș a excelat, dăruind României personalități care au devenit adevărate repere. Acestea sunt poveștile noastre comune, poveștile despre cultură, despre identitate, despre ceea ce suntem”, au transmis liberalii.

Citește și Alina Gorghiu anunţă: PNL Argeş a demarat o campanie de consultare publică pentru bugetul localităţilor din judeţ

Citește și PNL Argeș: „Ne-am ținut de cuvânt! Gara Ștefănești devine Gara I.C. Brătianu”

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită