Web Analytics

Plângere la Parchet pentru transferuri ilegale de fotbalişti la nivelul judeţului

de | 13.09.2017 21:24 | Sport

13 PacosteNumărul trecut al Jurnalului vă informam despre acuzații grave între șefi de cluburi la nivelul fotbalului județean din Argeș. Duble legitimări, fals și uz de fals în acte, semnături în alb și transferuri plătite cu bani care nu figurează în niciun document sunt câteva dintre acuzele șefilor cluburilor din Albota și Colonești de Olt, pe de o parte și ai șefilor de la Școala Gică Retevoescu și AS Rapid Davidești, pe de altă parte.

Ei bine, controversele dintre Retevoescu și Davidești s-au soldat în cele din urmă cu plângere la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești, deși ulterior părțile au căzut la pace. Iată ce spune Gică Retevoescu, managerul școlii care îi poartă numele și Constantin Pacoste (foto sus) de la Rapid Davidești.

„Să-i fie de bine! Un nebun! Ce treabă are Parchetul cu fotbalul?

Constantin Pacoste: „Să-i fie de bine! Un nebun! Ce treabă are Parchetul cu fotbalul? Parchetul o să se ducă la AJF, o să vadă semnăturile pentru cei doi fotbaliști și asta e. Nu îmi este frică! Nu l-am pus eu să semneze în alb. Fotbal de țară! Se face de râs…”.

„Pacoste a recunoscut că a vrut «să mă facă»”

13 RetevoescuGică Retevoescu: „Pacoste Constantin de la AS Rapid Davidești s-a gândit și chiar a reușit să mă păcălească și pe mine și pe cei de la AJF Argeș. Este vorba de doi jucători de la școala mea de fotbal. Într-adevăr, Pacoste Constantin a venit cu 4 acorduri de transfer în alb și am semnat, dar două aveau un număr de la AJF și două alt număr. Pentru faptul că în continuare acest șmecher se dă și mai șmecher, las să hotărască cei în drept, adică Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești, unde deja am depus plângere. Apoi, Pacoste împreună cu Nelu Antonescu a venit la mine. Antonescu a spus să-l iert și să ne împăcăm. Pacoste a recunoscut că a vrut ,,să mă facă’’. Au venit cu celelalte acorduri de transfer, câte două pentru fiecare jucător, cu numere de la AJF identice cu cele anterioare, pentru a intra în legalitate. Le-am semnat. Precizez că nu sunt un răzbunător, să fac rău la cineva, dar doresc ca acest aspect să fie un semnal de alarmă”.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii