Web Analytics

Pivotul selecționatei elene Kostas Gontikas a fost transferat la BCM U Pitești

de | 22.03.2022 16:22 | Actualitate, Sport

Echipa de baschet a Piteștiului se pregătește pentru cea mai importantă parte a campionatului, iar play-off-ul vulturilor va fi abordat având alături unul dintre jucătorii ce reprezintă Grecia la nivel internațional. Pivotul selecționatei elene a împlinit în urmă cu câteva zile vârsta de 28 ani și măsoară 206 centimetri. Kostas sosește de la Ionikos, formație alături de care a bifat 15 prezențe în actualul sezon al primei ligi grecești și 4 apariții în FIBA Europe Cup.

Citește și FC Argeș: O victorie, două remize și un eșec pentru juniorii alb-violeți

El a desprins tainele baschetului alături de celebra Panathinaikos Atena, iar la nivel de colegiu a evoluat pentru New York University, strângând peste 100 meciuri în NCAA. Noul vultur are 6 sezoane jucate în Grecia pentru formațiile Panathinaikos, Peristeri, Apollon Patras, Ifestos Limnou, AEK Atena și Ionikos Nikaia.

În sezonul precedent, Gontikas a fost medaliat cu bronz în Grecia, alături de AEK, fiind MVP-ul Meciului 4 din finala mică. Fost component al loturilor naționale de juniori, Kostas este membru al primei selecționate elene din anul 2021.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole