FC Argeș: O victorie, două remize și un eșec pentru juniorii alb-violeți

de | 22.03.2022 16:05 | Actualitate, Sport

Week-end-ul trecut s-a disputat o nouă etapă în competițiile de juniori organizate de Federația Română de Fotbal. Cele patru echipe ale FC Argeș angrenate în întrecerile interne au înregistrat o victorie, două remize și o înfrângere.

Lider detașat al seriei

FC Argeș a terminat la egalitate, 1-1, confruntarea de duminică, de pe propriul teren, cu LPS Pitești, din Liga Elitelor U15. Golul formației pregătite de Paul Ciobanu a fost marcat de Nistor. După 8 etape jucate, piteștenii conduc seria a VII-a, cu 22 de puncte, cu opt mai mult decât CSS Târgoviște. În ultima etapă, programată sâmbătă, 27 martie, FC Argeș va sta.

Eșec la limită cu FCSB

FC Argeș a pierdut cu 1-2, partida de sâmbătă, de pe propriul teren, cu FCSB, din Liga Elitelor U16. Reușita piteștenilor a fost semnată de Ștefan Mehedințeanu. În urma acestui eșec, echipa pregătită de Cătălin Oprea ocupă locul 5 al seriei a III-a, cu 26 de puncte, cu patru mai puțin decât CSM Vâlcea, ocupanta ultimului loc al podiumului. În următoarea rundă, programată sâmbătă, 26 martie, de la ora 10.00, FC Argeș va da piept la Pitești cu Progresul Spartac București.

Citește și VIRGIL POPESCU, ministrul economiei: “Exploatarea gazelor din Marea Neagră a început, de către cei de la Black Sea Oil&Gas”

Succes categoric cu sibienii

FC Argeș U17 a obținut o nouă victorie în Campionatul Național U17. Formația pregătită de Daniel Ghiță s-a impus cu 4-0, în deplasarea de sâmbătă, de la Sibiu, cu AFC Inter Star, golurile alb-violeților fiind reușite de Tobias (2), Vlad și Drugan. În urma acestui succes, argeșenii ocupă locul 1, în seria a V-a a play-off-ului, cu 46 de puncte, cu nouă mai mult decât CS Mioveni, ocupanta locului 2. În runda următoare, programată sâmbătă, de la ora 14.00, FC Argeș va întâlni în deplasare, pe CN Dinicu Golescu.

Remiză albă cu ardelenii

FC Argeș U19 a terminat la egalitate, 0-0, partida de duminică, din deplasare, cu FC Interstar Sibiu. În urma acestei remize albe, echipa pregătită de Robert Enache ocupă locul 1, cu 44 de puncte, cu șapte mai mult decât LPS Pitești, formație clasată pe locul 2. În următoarea etapă, alb-violeții vor întâlni sâmbătă, de la ora 12.00, în deplasare, pe CN Dinicu Golescu.

Distribuie!

Articol scris de Marius Ionel

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.